Drollen koekjes

FavoriteLoading Favoriet

 

Ook deze overheerlijke drollenkoekjes maken? Zie hieronder hoe het moet!

Ingredienten (voor ongveer 16 drollen):

  • 200 gram boter
  • 50 gram vanillesuiker
  • 150 gram witte bastrdsuiker (of bruine suiker)
  • 360 gram bloem
  • snufje zout
  • 1 ei
  • 35 gram cacaopoeder

 

1.Mix de boter en suiker tot het lekker luchtig wordt (ong. 5 min).

2. Voeg dan de overige producten toe.

3. Kneed het goed door elkaar.

4. Zet het deeg minimaal 1 uur in de koelkast, liefst 1 nacht.

5. Haal het deeg uit de koelkast en laat het even op kamertemperatuur komen.

6. Verdeel het deeg in 16 stukken.

7. Maak van alle stukken een lange sliert en rol hem op als een drol.

8. Zet de drollen 15 min in de koelkast.

9. Verwarm de oven voor op 175 grade.

10. Bak vervolgens de drollen 15 tot 20 minuten op 175 graden.

Wil je de drollen nog leuker maken kun je er ook snoep oogjes op plakken.

 

Eet smakelijk!

Bron: http/tips4kidz.nl/

 

Plaats een reactie